Stukadoor Wateringen

Stukadoorsbedrijf Wateringen

Bent u zich aan het oriënteren op stucadoors in Wateringen? Of wilt u informatie over het laten uitvoeren van een geheel nieuwe klus? Lees op deze pagina alles over Stukadoorsbedrijf De Groot in Wateringen! Navigeer via onderstaand overzicht snel verder op de pagina.

Over Stukadoorsbedrijf De Groot

Erkend bedrijf

Schildersbedrijf Zoetermeer

Schildersbedrijf De Groot is een erkend stuc- en schildersbedrijf. Dit houdt in dat men zich kan verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde schilderwerk of onderhoud. Door de jaren heen hebben wij naast ervaring ook enorm veel nieuwe kennis opgedaan op het gebied van schilderen. Mede door deze twee aspecten zijn wij in staat om u een onderhoudsgarantie te bieden, zodat u zeker kan zijn dat u zich bevindt in betrouwbaar gezelschap.

Erkende schildersbedrijven worden geregeld getoetst op verschillende kwaliteitsnormen, onderhoudstechnieken, garanties en de service. Tot dusver komt Schildersbedrijf elke keer weer glansrijk uit deze controles, waarop wij als schildersbedrijf uiteraard met gepaste trots op terug kunnen kijken!

Bekend van RTL 4 en RTL 5

Wellicht dat u Stukadoorsbedrijf De Groot kent van televisieprogramma’s op RTL 4 en RTL 5. Vereerd zijn wij dan ook dat wij verschillende schilderprojecten hebben mogen uitvoeren welke uitgezonden werden op de televisie.

Diensten Stukadoor Wateringen

Binnen schilder en buitenschilder

Naast vakkundig stucwerk staat De Groot ook bekend om haar kwalitatieve schilders. Onze binnen schilders zijn inmiddels ware schildermeesters die de juiste schilderopleiding hebben gehad en zich gedurende schilderwerkzaamheden nieuwe schildertechnieken hebben aangeleerd. Zij bezitten de juiste kennis over de verschillen in verfsoorten en verfkleuren. Hierdoor zijn schilders van Schildersbedrijf De Groot zijn in staat om op betrouwbare wijze diverse elementen in uw huis af te werken en op te leveren. Bij binnenschilderwerk kan gedacht worden aan:

 • Deuren schilderen
 • Kozijnen schilderen
 • Plafond sauzen
 • Plafond schilderen
 • Ramen schilderen
 • Trap schilderen
 • Wanden schilderen en wandafwerking

Naast de binnen schilders zijn tevens onze buitenschilders in staat om ook buitenschilderwerk op een dusdanige manier op te leveren, zodat u nog lang plezier van uw pand zal hebben. Onze buitenschilders bezoeken graag uw woning of pand om onderzoek te doen naar achterstallig onderhoud en geven u advies over eventuele pijnpunten en bijbehorende reparaties. Werkzaamheden van buitenschilders bestaan uit:

 • Buitenmuur schilderen
 • Buitendeur schilderen
 • Gevelwerkzaamheden
 • Buitenkozijnen schoonmaken en schilderen

Werkwijze stukadoor Wateringen De Groot

Binnen twee weken ontvangt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte van Stukadoorsbedrijf De Groot. Wanneer u besluit de offerte aan te nemen, bepalen wij in een tweede gesprek samen met u de betalingsvoorwaarden en startdatum waarna wij graag voor met de werkzaamheden beginnen. Deze bepalingen worden uiteraard vastgelegd in de offerte. Wij streven als erkend schildersbedrijf namelijk naar transparantie in onze werkzaamheden.

Stucwerk in Wateringen

Wij hebben diverse schilderklussen uitgevoerd in Wateringen en omgeving. Wij laten u dan ook graag onze klantportfolio’s zien tijdens een eerste kennismaking.

Klantbeoordelingen Stucadoorsbedrijf De Groot

Eerdere klanten beoordelen Stucadoorsbedrijf De Groot gemiddeld met een 9. Voorbeelden van beoordelingen die zijn achtergelaten:

‘’Mijn huis is zeer netjes opgeknapt door de heren van de Groot. Ze gingen zeer professioneel te werk en ik ben erg tevreden’’. – Fam. Beekers

“Had erg veel houtrot wat zeer netjes is gerestaureerd. Het schilderwerk ziet er weer top uit. Mijn huis kan weer een aantal jaren vooruit”. – J. Kantelaar

 Meer klantbeoordelingen lezen van Schildersbedrijf De Groot.

Offerte stukadoren Wateringen

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Het is mogelijk om direct, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Via ons offerte-aanvraagformulier kunt u gemakkelijk aangeven of het gaat om  stucwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, timmerwerkzaamheden of beglazing van ramen. Wij vragen u om een gedetailleerde beschrijving te geven, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de offerteaanvraag te bespreken.

Contact opnemen met De Groot

Wij zijn telefonisch bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 079-2600093 en 06-53644189. Stuurt u liever een bericht via ons contactformulier? Geen probleem, wij staan klaar voor uw vragen. Stukadoor De Groot in Wateringen: Groot in Kwaliteit!

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.