Over ons

We kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring en hebben in die periode enorm veel expertise opgebouwd. Deze beide aspecten zetten we graag in om uw wensen tot concrete plannen te laten verworden en uiteindelijk voor u in de praktijk te brengen. We werken hierbij altijd aan de hand van de standaarden zoals we deze door de jaren heen ontwikkeld hebben om u op die manier te verzekeren van een kwalitatief eindresultaat.

Mitchell de Groot

Algemeen directeur

Marcel Peltenburg

Bedrijfsleider

Fred Tazelaar

Uitvoerder

Hester Awake

Administratie

Mark Westerholt

Voorman

Jij?

Erkend stucadoorsbedrijf

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een stucadoorsbedrijf is het uiteraard van belang dat de kwaliteit hierbij voorop staat. Wij zijn een erkend stucadoorsbedrijf en daarmee in staat om het onderhoud aan uw woning op een degelijke manier af te leveren, zodat u hier weer een lange tijd van kunt genieten. We brengen onze jarenlange ervaring en uitstekende expertise graag samen met uw wensen om op die manier tot een kwalitatief goed resultaat te komen.

Betrouwbare garantie

Als erkend stucadoorsbedrijf zijn we in staat om u de garantie te geven dat het onderhoud aan uw woning van een dergelijk niveau is. U hoeft zich wat dat betreft dus in ieder geval geen zorgen te maken en kunt uzelf ervan verzekeren dat u in een betrouwbaar gezelschap verkeert.

Geschillen commisie

Mochten we uw wensen als erkend stucadoorsbedrijf uiteindelijk toch niet helemaal naar wens in de praktijk hebben gebracht, dan is het mogelijk om de objectieve Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag in te schakelen. Zij zullen u bijstaan wanneer er onverhoopt problemen zijn ontstaan en we er samen helaas niet uit zouden kunnen komen.

Scherpe en effectieve controle

Als erkend stucadoorsbedrijf krijgen we regelmatig controles. Er wordt dat gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en producten die we aanbieden. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop we omgaan met onze klanten en op ons daarmee presenteren. Deze controle hebben we tot dusver altijd met glans doorstaan, iets waar we met gepaste trots op terugkijken.

Beste prijs/kwaliteitsverhouding

Een erkend stucadoorsbedrijf is natuurlijk nergens zonder een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze prijzen zijn om die reden scherp en uitstekend toegesneden op de kwaliteit die u van ons gewend bent en met iedere klus zult ontvangen. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

  • Erkend stucadoorsbedrijf
  • Betrouwbare garantie
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding