Lijsten & ornamenten

Lijsten & ornamenten

Wanneer we aan stucwerk denken kunnen we niet om prachtige lijsten en ornamenten heen. Iedereen kent wel een mooi Herenhuis, museum of kasteel waar een sierlijke reeks ornamenten aan het plafond, gevel of muren is aangebracht. Stucadoorsbedrijf de Groot is ervaren in het restaureren van bestaande en plaatsen van nieuwe ornamenten, lijsten, lambrisering en patronen.

Lijstwerk komt in vele soorten, wat u ook voor ogen heeft, het is te plaatsen. Zo kunnen er patronen in het stucwerk worden aangebracht of hele verhalen worden uitgebeeld in gedetailleerde ornamenenten.

Lambrisering en sierlijsten

Met een lambriseringslijst kunt u een wand in twee delen splitsen. Dat kan erg bepalend zijn voor de sfeer die je in de ruimte neer wilt zetten. Waar er in nieuwe huizen vaak strakkere lijsten worden gebruikt, zie je in oudere woningen vaak een meer barokke of klassieke afwerking terug in de sierlijsten.

Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee.

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.