Stukadoor Wassenaar

Stukadoorsbedrijf Wassenaar

Bent u zich aan het oriënteren op stucadoors in Wassenaar? Of wilt u informatie over het laten uitvoeren van een geheel nieuwe klus? Lees op deze pagina alles over Stukadoorsbedrijf De Groot in Wassenaar! Navigeer via onderstaand overzicht snel verder op de pagina.

Over Stukadoorsbedrijf De Groot

Erkend bedrijf

Schildersbedrijf Zoetermeer

Schildersbedrijf De Groot is een erkend stuc- en schildersbedrijf. Dit houdt in dat men zich kan verzekeren van optimale kwaliteit met betrekking tot het opgeleverde schilderwerk of onderhoud. Door de jaren heen hebben wij naast ervaring ook enorm veel nieuwe kennis opgedaan op het gebied van schilderen. Mede door deze twee aspecten zijn wij in staat om u een onderhoudsgarantie te bieden, zodat u zeker kan zijn dat u zich bevindt in betrouwbaar gezelschap.

Erkende schildersbedrijven worden geregeld getoetst op verschillende kwaliteitsnormen, onderhoudstechnieken, garanties en de service. Tot dusver komt Schildersbedrijf elke keer weer glansrijk uit deze controles, waarop wij als schildersbedrijf uiteraard met gepaste trots op terug kunnen kijken!

Bekend van RTL 4 en RTL 5

Wellicht dat u Stukadoorsbedrijf De Groot kent van televisieprogramma’s op RTL 4 en RTL 5. Vereerd zijn wij dan ook dat wij verschillende schilderprojecten hebben mogen uitvoeren welke uitgezonden werden op de televisie.

Diensten Stukadoor Wassenaar

Binnen schilder en buitenschilder

De Groot staat ook bekend om zijn hoogwaardige schilders. Onze binnenschilders zijn echte schildermeesters met de juiste schilderopleiding en hebben gedurende hun hele loopbaan nieuwe schildertechnieken geleerd. Ze begrijpen de vele variaties tussen verven en verfkleuren. Als gevolg daarvan kunnen wij ondermeer de volgende diensten verzorgen:

 • Deuren schilderen
 • Kozijnen schilderen
 • Plafond sauzen
 • Plafond schilderen
 • Ramen schilderen
 • Trap schilderen
 • Wanden schilderen en wandafwerking

Naast de binnen schilders zijn tevens onze buitenschilders in staat om ook buitenschilderwerk op een dusdanige manier op te leveren, zodat u nog lang plezier van uw pand zal hebben. Onze buitenschilders bezoeken graag uw woning of pand om onderzoek te doen naar achterstallig onderhoud en geven u advies over eventuele pijnpunten en bijbehorende reparaties. Werkzaamheden van buitenschilders bestaan uit:

 • Buitenmuur schilderen
 • Buitendeur schilderen
 • Gevelwerkzaamheden
 • Buitenkozijnen schoonmaken en schilderen

Werkwijze stukadoor Wassenaar De Groot

Binnen twee weken ontvangt u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte van Stukadoorsbedrijf De Groot. Als u akkoord gaat met de offerte, bespreken we met u in een tweede gesprek de betalingsvoorwaarden en de aanvangsdatum, waarna we met het werk beginnen. Deze voorwaarden moeten in de offerte vermeld worden. Wij van Stukadoor de Groot streven naar openheid voor, tijdens en na het project.

Stucwerk in Wassenaar

Wij hebben diverse schilderklussen uitgevoerd in Wassenaar en omgeving. Wij laten u dan ook graag onze klantportfolio’s zien tijdens een eerste kennismaking.

Klantbeoordelingen Stucadoorsbedrijf De Groot

Eerdere klanten beoordelen Stucadoorsbedrijf De Groot gemiddeld met een 9. Voorbeelden van beoordelingen die zijn achtergelaten:

‘’Mijn huis is zeer netjes opgeknapt door de heren van de Groot. Ze gingen zeer professioneel te werk en ik ben erg tevreden’’. – Fam. Beekers

“Had erg veel houtrot wat zeer netjes is gerestaureerd. Het schilderwerk ziet er weer top uit. Mijn huis kan weer een aantal jaren vooruit”. – J. Kantelaar

 Meer klantbeoordelingen lezen van Schildersbedrijf De Groot.

Offerte stukadoren Wassenaar

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Het is mogelijk om direct, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Via ons offerte-aanvraagformulier kunt u gemakkelijk aangeven of het gaat om  stucwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, timmerwerkzaamheden of beglazing van ramen. We verzoeken u een grondige beschrijving te geven voor we zo snel mogelijk contact met u opnemen om de offerte-aanvraag te bespreken.

Contact opnemen met De Groot

Wij zijn telefonisch bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 079-2600093 en 06-53644189. Stuurt u liever een bericht via ons contactformulier? Geen probleem, wij staan klaar voor uw vragen. Stukadoor De Groot in Wassenaar: Groot in Kwaliteit!

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.