Stukadoor Schiedam

Stukadoorsbedrijf Schiedam

Stukadoor Schiedam? Bent u zich aan het oriënteren op stukadoors in Schiedam voor stucadoorswerk aan of in uw pand? Of wilt u informatie over het laten uitvoeren van een geheel nieuwe klus? Lees op deze pagina alles over Stukadoorsbedrijf De Groot in Schiedam! Navigeer via onderstaand overzicht snel verder op de pagina.

Over Stukadoorsbedrijf De Groot

Erkend bedrijf

Schildersbedrijf Zoetermeer

Schildersbedrijf De Groot is een erkend stuc- en schildersbedrijf. Wat het geleverde schilderwerk of onderhoud betreft, betekent dit dat je kunt vertrouwen op de hoogste standaard. We hebben in de loop van de tijd veel expertise en fris inzicht verworven op het gebied van schilderwerk. Vanwege deze twee factoren kunnen we je een onderhoudsgarantie geven, zodat je er zeker van bent dat je met een respectabele stukadoor te maken hebt.

Erkende schildersbedrijven worden regelmatig getest op allerlei kwaliteitsnormen, onderhoudstechnieken, garanties en service. Tot nu toe komt Schildersbedrijf steeds met vlag en wimpel uit deze controles, waarop we als schilders- en stucadoorsbedrijf natuurlijk met trots kunnen terugkijken!

Bekend van RTL 4 en RTL 5

Misschien heb je wel eens van Stukadoorsbedrijf De Groot gehoord van televisieprogramma’s op RTL 4 en 5. We zijn dankbaar dat we verschillende schilder- en stucklussen konden afmaken die op televisie werden uitgezonden.

Diensten Stukadoor Schiedam

Binnen schilder en buitenschilder

Naast vakkundig stucwerk staat De Groot ook bekend om haar kwalitatieve schilders. Onze binnen schilders zijn inmiddels ware schildermeesters die de juiste schilderopleiding hebben gehad en zich gedurende schilderwerkzaamheden nieuwe schildertechnieken hebben aangeleerd. Zij bezitten de juiste kennis over de verschillen in verfsoorten en verfkleuren. Hierdoor zijn schilders van Schildersbedrijf De Groot zijn in staat om op betrouwbare wijze diverse elementen in uw huis af te werken en op te leveren. Bij binnenschilderwerk kan gedacht worden aan:

 • Deuren schilderen
 • Kozijnen schilderen
 • Plafond sauzen
 • Plafond schilderen
 • Ramen schilderen
 • Trap schilderen
 • Wanden schilderen en wandafwerking

Naast de binnenschilders kunnen onze buitenschilders ook buitenschilderwerk verzorgen op een manier die u nog jaren tevreden houdt over uw woning. Onze buitenschilders komen graag bij uw woning of bedrijf langs om achterstallig onderhoud te beoordelen en suggesties te doen voor eventuele problemen en reparaties. Het werk van buitenschilders omvat:

 • Buitenmuur schilderen
 • Buitendeur schilderen
 • Gevelwerkzaamheden
 • Buitenkozijnen schoonmaken en schilderen

Werkwijze stukadoor Schiedam De Groot

Stukadoorsbedrijf De Groot zal u binnen twee weken een gratis, vrijblijvende professionele offerte geven. In het geval u besluit de offerte aan te nemen, bespreken we de voorwaarden en de aanvangsdatum van de betaling met u tijdens een tweede ontmoeting, waarna we aan de slag gaan.Wij streven als erkend schildersbedrijf namelijk naar transparantie in onze werkzaamheden.

Stucwerk in Schiedam

Wij hebben diverse schilderklussen uitgevoerd in Schiedam en omgeving. Wij laten u dan ook graag onze klantportfolio’s zien tijdens een eerste kennismaking.

Klantbeoordelingen Stucadoorsbedrijf De Groot

Gemiddeld beoordelen eerdere klanten Stucadoorsbedrijf De Groot met een 9. Hier zijn enkele voorbeelden van opmerkingen die achtergelaten werden door eerdere klanten:

‘’Mijn huis is zeer netjes opgeknapt door de heren van de Groot. Ze gingen zeer professioneel te werk en ik ben erg tevreden’’. – Fam. Beekers

“Had erg veel houtrot wat zeer netjes is gerestaureerd. Het schilderwerk ziet er weer top uit. Mijn huis kan weer een aantal jaren vooruit”. – J. Kantelaar

 Meer klantbeoordelingen lezen van Schildersbedrijf De Groot.

Offerte schildersbedrijf Schiedam

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Het is mogelijk om direct, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Via ons offerte-aanvraagformulier kunt u gemakkelijk aangeven of het gaat om  stucwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, timmerwerkzaamheden of beglazing van ramen. Wij vragen u om een gedetailleerde beschrijving te geven, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de offerteaanvraag te bespreken.

Contact opnemen met De Groot

Bel ons op 079-2600093 of 06-53644189 voor meer informatie. Stuurt u liever een bericht via ons contactformulier? Geen probleem, wij staan klaar voor uw vragen. Stukadoor De Groot in Schiedam: Groot in Kwaliteit!

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.