Stukadoor Leidschendam

Wilt u in Leidschendam een stukadoor inschakelen? Kies voor erkend Stukadoorsbedrijf De Groot uit Zoetermeer. Wij zijn actief in de hele provincie Zuid-Holland. Omdat wij veel extra diensten kunnen aanbieden is het bij ons niet nodig om een externe stukadoor of behangspecialist in te schakelen. Zoek dus niet verder naar een stukadoor in Leidschendam maar neem contact op met De Groot voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven.

Stukadoor Leidschendam

Erkend Stukadoorsbedrijf

Stukadoorsbedrijf De Groot is een erkend schilder- en stukadoor en dat betekent dat u zeker kunt zijn van service en kwaliteit. Wij maken gebruik van producten van hoge kwaliteit en wij geven garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden in Leidschendam. Onze stukadoors zijn vakbekwaam en hebben veel ervaring. Naast stucen kunnen onze vakmensen ook behangen en schilderen. Wij komen graag naar Leidschendam om uw pand te bekijken en u te adviseren en te informeren. Een passende offerte is bij ons vrijblijvend.

Bedrijven en particulieren in Leidschendam

Ons klantenbestand in Leidschendam bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en uit instellingen zoals VvE’s. Wij verzorgen graag het benodigde schilderwerk voor uw pand in Leidschendam. Zowel grote als kleine opdrachten hebben onze volledige zorg en aandacht. Onze stukadoors werken ook op grote hoogte en wij leveren alle benodigde materialen zoals steigers zodat veilig kan worden gewerkt.  Voor nieuwbouwprojecten bieden wij alle mogelijke faciliteiten en uiteraard maken wij in dergelijke gevallen offertes aan de hand van bouwtekeningen. Indien nodig dan kunnen wij uw pand volledig in de steigers zetten en allerlei extra diensten voor u verrichten zodat uw pand in Leidschendam er weer als nieuw uitziet.

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.