Stukadoor Den Haag

Is uw woning of bedrijfspand in Den Haag toe aan opknapbeurt en bent u zich hiervoor aan het oriënteren op een erkende, ervaren en betrouwbaar stukadoorsbedrijf die al vaak stucwerk in Den Haag met succes heeft opgeleverd? Stukadoorsbedrijf De Groot helpt u graag verder. Als erkend stukadoor proberen wij groot te zijn in de kwaliteit die wij leveren en zien het als een uitdaging om daarin onze naam alle eer aan te doen. Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Over ons
 2. Dienstenaanbod
 3. Stucen in Den Haag
 4. Werkwijze
 5. Klantbeoordelingen
 6. Gratis offerte en contact

Over Stukadoorsbedrijf De Groot

Stukadoorsbedrijf De Groot voert alle voorkomende klussen uit. Wij kunnen meer dan alleen stucen. In de loop der jaren hebben wij ons dienstenaanbod vergroot en behangen, schilderen en indien nodig vervangen wij een kapotte ruit. Maar vooral zijn we goed in het leveren van een kwaliteit die u aanspreekt. Daartoe komen we graag bij uw huis of bedrijfspand in Den Haag langs, noteren al uw wensen en maken we een onderhoudsplan dat we met u bespreken. Na afstemming over dit plan en de kosten die ermee zijn gemoeid, blijven we tijdens de fase van uitvoering met u contact houden om te bezien of alles naar wens verloopt.

De Groot Schildersbedrijf - Bedrijfswagens

Dienstenaanbod Stukadoor Den Haag

Zoals eerder aangegeven zijn wij naast stukadoor ook actief op het gebied van schilderwerk, timmerwerken en beglazing. Denk aan het herstellen van houtrot en overige klussen. Tevens zorgen wij voor zowel enkel- als dubbelbeglazing omtrent uw woning in Den Haag. Heeft u een bedrijfspand? Ook dat is uiteraard geen probleem! Bel met Stukadoorsbedrijf De Groot en vraag naar al onze mogelijkheden.

Als erkend stukadoor proberen wij groot te zijn in de kwaliteit die wij leveren en zien het als een uitdaging om daarin onze naam alle eer aan te doen.

Stukadoor in Den Haag en omgeving

Maar mooi stucwerk afleveren gaat niet vanzelf. Dat doe je met vakkrachten, die niet alleen een goede opleiding hebben gehad, bijvoorbeeld op het Mondriaan College, maar die hun echte kennis hebben verworven in de praktijk. De goede hebben een brede ervaring en kunnen veel meer dan stucen alleen. Kennis van materialen, verfsoorten, verfkleuren en uitrusting is onontbeerlijk. In Den Haag is veel hoogbouw. Dan moet je de werkplek wel kunnen bereiken en deze zo inrichten dat veilig kan worden gewerkt. Daarbij dient ook rekening te worden gehouden met een situatie dat je toch iets uit je hand laat vallen. Ook de omstanders, het passerend publiek moet zich veilig weten. Schildersbedrijf De Groot heeft de mensen in huis om goed en veilig werk af te leveren. Wij verspelen onze in de loop der jaren goed opgebouwde naam bij stucen in Den Haag dan ook niet graag.

Stukadoorsbedrijf De Groot aan het werk in Den Haag.

Werkwijze Stukadoorsbedrijf De Groot

Wanneer u contact met ons opneemt via de telefoon of e-mail, dan maken wij direct een afspraak om uw huis of bedrijfspand in Den Haag samen onder de loep te nemen. Zo nu en dan krijgen wij de vraag of wij ook wat kunnen betekenen voor mensen die een nieuwbouwtraject in Den Haag zijn ingegaan en of wij een offerte kunnen maken, terwijl de nieuwbouwwoning nog niet eens gebouwd is. Ook in dit geval kunt u Schildersbedrijf De Groot inschakelen. Wij zijn namelijk in staat om met behulp van tekeningen en schetsen van het nieuwbouwproject in Den Haag een offerte uit te brengen.

Stucadoorsbedrijf De Groot heeft de mensen in huis om goed en veilig werk af te leveren.

In ieder geval zorgen wij ervoor dat de volgende aspecten tijdens de eerste afspraak meegenomen worden:

 1. Wij onderzoeken eventueel achterstallig onderhoud aan uw huis of bedrijfspand
 2. Wij maken een eerste kostenplaatje op n.a.v. de eerste constateringen
 3. Wij bespreken samen met u wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de offerte
 4. Wij schetsen u onze planning voor
 5. Wij maken samen met u een vervolgafspraak om de puntjes op de i te zetten

Vervolgens zal u binnen 10 werkdagen een geheel vrijblijvende stukadoorsofferte ontvangen naar aanleiding van de eerste afspraak en de besproken punten. Bij een eventueel akkoord nemen wij samen met u de voorwaarden op het gebied van betalingen door en stellen wij in overleg met u de startdatum vast.

Wij vinden het als erkend stukadoorsbedrijf enorm belangrijk transparant te werk te gaan, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan.

Klantbeoordelingen

Als schilder- en stukadoorsbedrijf genieten wij een gemiddelde beoordeling van een 9. Trots zijn wij dan ook op het feit dat onze stucwerken in Den Haag gewaardeerd worden. Bent u benieuwd naar de referenties van onder anderen onze klanten in Den Haag? Bekijk deze via onze onafhankelijke klantbeoordelingssysteem.

Als bedrijf genieten wij een gemiddelde beoordeling van een 9.

Gratis offerte aanvragen

U kunt stukadoorsbedrijf De Groot goed vinden op internet. Dit komt omdat wij bekend staan om kwaliteit en professionaliteit. Graag voeren wij het werk uit dat u aan een stukadoor in Den Haag wilt opdragen. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan bij ons erkende bedrijf. Den Haag is een stad waarin wij al diverse mooie schilder- en stucprojecten hebben opgeleverd. Vanuit onze vestigingsplaats is het slechts vijftien minuten rijden om uw pand in Den Haag te bezichtigen. Wij kunnen u een vaste prijs bieden voor al het stucwerk, wij kunnen deeloffertes maken en met ons kunt u ook een uurtarief afstemmen. Wij zijn u graag van dienst!

Wanneer u direct online een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, maak dan gebruik van onze offerteaanvraag-formulier. Wij streven ernaar u binnen één werkdag van een reactie te voorzien. Heeft u een dringende vraag of opmerking of zoekt u met spoed een stukadoorsbedrijf ten behoeve van uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Bel in dat geval direct met De Groot en stel uw vraag aan onze één van onze ervaren stukadoors.

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.