Stukadoor Delft

Stukadoorsbedrijf Delft

Delft is een mooie stad, in het hart van de randstad. Vanuit Zoetermeer komt Stukadoorsbedrijf De Groot in de hele provincie Zuid-Holland voor het uitvoeren van stucwerkzaamheden. Grote opdrachten voor instellingen en bedrijven maar ook kleinere opdrachten voor particulieren voeren wij met alle zorg en aandacht uit. Ook in Delft zijn al onze diensten beschikbaar. Ons dienstenpakket omvat naast regulier stucen ook bijzondere diensten zoals behangen en spuitwerk. Kijk eens rond op de website voor meer informatie of bel ons op. Wij komen graag naar Delft om met u te spreken, uw pand te bekijken, informatie en advies te geven. Een vrijblijvende passende offerte behoort altijd tot de mogelijkheden.

 

Stukadoor Delft

Extra diensten Stukadoorsbedrijf De Groot

Bij De Groot stukadoorsbedrijf Delft vindt u alle diensten voor het opknappen van uw pand in Delft onder een dak. Een professioneel schilder voor al het verfwerk maar ook vakmensen om te behangen, te spuiten, stukwerk te verrichten of te schilderen. U hoeft geen extra kosten te maken voor deze werkzaamheden bij derden. Zoekt u een schilder met kennis van zaken, wilt u garantie op het werk en zekerheid over service en kwaliteit voor werkzaamheden aan uw pand in Delft, kies dan voor de Groot.

Bekijk ook eens:

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.