Stukadoor Bergschenhoek

U heeft een pand of meerdere panden in Bergschenhoek en zoekt een stukadoor voor werkzaamheden aan de binnenzijde en/of buitenzijde. Stukadoorsbedrijf De Groot is gevestigd in Zoetermeer en kan u bij alle schilder- en stucwerkzaamheden van dienst zijn. Daarnaast bieden wij ook nog extra werkzaamheden zodat u geen derden hoeft in te huren. Wij zijn een erkend bedrijf en dat betekent dat u bij ons zeker bent van een hoge kwaliteit werkzaamheden en van een prima service van onze vakmensen. U krijgt bij stukadoorsbedrijf De Groot garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een erkend stukadoor? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We komen ook graag naar Bergschenhoek om uw pand te bekijken en persoonlijk met u te overleggen. Onze komst is vrijblijvend.

stukadoor Bergschenhoek

Stukadoor voor binnen en buiten

Wilt u in Bergschenhoek een stukadoor met verstand zaken inschakelen, iemand die zowel binnen als buiten kan schilderen dan zit u bij Schildersbedrijf De Groot goed. Wij hebben alleen vak geschoold personeel in dienst en onze stukadoors kunnen ook extra diensten voor u uitvoeren. Onze binnen schilder kan onder meer voor u de trap schilderen en het trappengat, de kozijnen en de wanden. Ook plafonds witten en muren spuiten. het benodigde stukwerk en beglazing behoort tot de mogelijkheden. Aan de buitenzijde schilderen wij uw pand in Bergschenhoek weer netjes en lopen het houtwerk na. Onze schilder kan houten delen vervangen, houtrot repararen of preventief onderhoud plegen.

 

Kleine en grote opdrachten

Wij voeren in Bergschenhoek alle soorten opdrachten uit en zowel kleine als grote opdrachten hebben onze volledige aandacht. Voor particulieren kan onze stukadoor bijvoorbeeld behangen en schilderen of buiten schilderen inclusief nalopen kozijnen. Voor bedrijven en particulieren kunnen wij ook grote opdrachten uitvoeren in Bergschenhoek. Wij zorgen voor al het benodigde materiaal en informeren en adviseren u graag uitgebreid. Kies voor een stukadoor van erkend stukadoorsbedrijf De Groot.

Wij helpen u graag verder!
Offerte aanvragen

* is een verplicht veld

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.